lagarto13 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mam problem z dopasowaniem potencjometru gazu. Symbol mojego jaki odczytałem po zdemontowaniu to 180020022R, LKD, U8 (wrzuciłem fotkę). Posiadam silnik 1,4Tce. Po przejrzeniu portali zakupowych okazuje się, że pedały gazu o tym symbolu zdemontowane są przeważnie z samochodów z silnikami diesla. Czy do benzynki będzie taki pasował, skoro symbol się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Oczywiście że tak, będzie pasował, chyba że już ktoś tu coś wcześniej "kombinował" i założył inny, ale to bardzo mało prawdopodobne. Masz tego do wyboru do koloru ot choćby tu: POTENCJOMETR PEDAŁ GAZU 180020022R RENAULT MEGANE Ostrów Wielkopolski - Allegro.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagarto13 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Dzięki Tak, sporo ofert jest. A kombinowane nic nie było, bo auto od nowości jest w rodzinie (chyba, że któryś mechanik podmienił ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi