Robert123456 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam Wymieniłem lampę stop w moim Megane 3 na nową z allegro, ponieważ przeciekała (wcześniej użyłem silikonu na starej lampie ale nadal ciekło) po zamontowaniu lampy z piękną fabryczną uszczelką problem nie znikł. Z lewej strony i na środku lampa trzyma się świetnie jednak z prawej jest dość luźna przez co przepuszcza wodę mimo poprawnego zamontowania. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Czy da się zrobić coś innego niż użyćie dużej ilości silikonu co będzie wyglądać nieestetycznie ale powinno uszczelnić całość? Co może powodować ten luz z jednej strony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 A nadwozie nie było przypadkiem w tej okolicy ... prostowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert123456 Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Auto kupiłem jakiś miesiąc temu ale sprzedawca był bardzo w porządku, dach wygląda normalnie moim zdaniem. Przyjrzę się jeszcze jutro w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi