Pio86 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam. Mam następujący problem. Od czasu do czasu zapalają mi się kontrolki abs, servis, stop.,reczny na zmianę z cheak engine, stop, stop engine. Dodatkowo zauważyłem że przed zapaleniem kontrolek radio przerywa. Zapalają się na 2-3 sekundy i znikają. Przy zapaleniu kontrolę od silnika szarpie autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Przydała by się konserwacja instalacji elektrycznej. Stan akumulatora do weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio86 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Właśnie zaczęło mnie zastanawiac czy to nie wina akumulatora tylko ze był kupowany nowy w styczniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi