PatrykGDA Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 a podkładki od seryjnych kierunków,czarne, nie będą pasować pod te? wydaje mi sie ze będą ;D Nad dymionymi się zastanawiałem. bo przeźroczyste są za jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ja oryg kierunki mialem takie całe, że nie mogłem zdjąc podkładek a kierunki kupiłem bez naszczeście forumowa ekipa pomogła i mam juz założone dymione ( mam czarna fure) w żarowki sie nie bawiłem kupiłem zwykła pomarańczową i ledwie ją widać. Efekt super koszt 30 zł a cieszy jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bArEk Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Po długim zastanowieniu się zakupiłem za 59zł CLEAR BLACK :) I nie rozczarowałem sie, pasują do srebrnego (jasnego auta) i czarnego. Wyglądają boskooo i nie widze nic lepszego!!! A żarówka wew. tworzy ring pomarańczowy - :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 bArEk, wrzuć zdjęcie jak to wygląda na aucie. Mają takie białe w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bArEk Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Tak maja takie http://allegro.pl/item994160675_kierunkows...ace_twingo.html Fotkę dodam do galerii priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 za 59zł CLEAR BLACK :shock: Co za cena. JA na giełdzie kupiłem takowe za 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1015559000_miga...acz_tuning.html a co powiecie o tych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mam je na aucie :) , (jak chcesz to podrzucę fotkę) dla mnie są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no możesz zapodać na forum niech sobie każdy zobaczy :) a co powiecie o tych żarówkach http://moto.allegro.pl/item996690925_zarow...cznych_t10.html ma ktoś takowe?? jasno w miare świecą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no możesz zapodać na forum niech sobie każdy zobaczyOd bardzo dawna fotki są na poprzedniej stronie tego wątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Lewy, faktycznie, nie zauważyłem. Czyli moje już nie potrzebne, widać jak to się prezentuje na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 a co powiecie o tych żarówkach http://moto.allegro.pl/it...cznych_t10.html ma ktoś takowe?? jasno w miare świecą?? Mam owe u siebie, w miarę świecą, nie za jasno ale na tyle wystarczająco że widać że coś tam mruga ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ja mam założone w Megane II :) fotki poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam, czy kierunki clear pasują do rocznika 2006 do 2008? bo na allegro pisze ze od 2002 do 2005 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 na 90% pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi