prosiaczek231 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wiem że moje pytanie jest naiwne i wskazuje że jestem żółtodziobem w dziedzinie naprawy Renault, ale kto pyta nie błądzi: Do rzeczy: Czy powszechnie używana tu nazwa TORX odnosi się do śrub z łbem na imbus gwiazdkowy? :-/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wpisz sobie w wyszukiwarkę klucze torx a się dowiesz o zobaczysz sam. :) Choćby wistak.pl/aukcje/3228715,Zestaw-kluczy-STANLEY-klucze-TORX-wew-zew-ZOBACZ.html"]http://[ciach]wistak.pl/aukcje/3228715,Zesta...zew-ZOBACZ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 prosiaczek231, tak o to chodzi :) jeśli kupiłeś sobie Renię i masz ciągotki do majsterkowania, (a z postów wynika, że te warunki spełniasz) to pierwszym zakupem powinien być komplet takich kluczy i nasadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dzięki Gojgien na ciebie zawsze można liczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jeśli masz w pobliżu Norauto to w ich sklepie jest dość dobry i trwały komplet torxów POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Poleccie mi jakis w miare dobry zestaw kluczy TORX z allegro. Nie chce wydac wiecej niz 30 zlotych Musze kupic, bo spryskiwacz na tyl nie dziala, a zeby sciagnac plastikowa oslonke nadkola trzeba odkrecic srubki TORX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 knq, ja kupiłem takie z marketu za 14 złotych i są ok, chyba TOYO. To co tym będziesz odkręcał to w zasadzie i tak jest wkręcone w plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ja posiadam firmy Yato i płaciłem za nie w sklepie motoryzacyjnym 18zł tak wygląda mój komplet: http://www.ceneo.pl/935075 Do grubszych robót nie polecam. Wtedy lepiej zaopatrzyć się w potrzebne nasadki kupowane na sztuki ale do rozbierania wnętrza auta i prostych prac (np zmiana filtra) są w pełni funkcjonalne i ich jakość też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fima Yato to lepszy Topex.Całkiem niezłe narzędzia za rozsądna cenę.Do napraw profi zbyt słabe.Też nabyłem taki zestaw jak kol.lepper i jestem zadowolony.Jeżeli będziesz sam naprawiał swoje cudo to kup nasadki 15,16,18.Sprawa groszowa a bez nich kiszka. Ostatnio nieco podłubałem w podwoziu (ach te polskie drogi) i byłem zachwycony jak pięknie Renault zróżnicował śruby i nakrętki.Cała gama.Kiedyś tzn 20 lat temu wystarczało 5-6 kluczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi