lukas605 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam, dzisiaj chciałem wymienić filtr powietrza i znalazłem taki filtr jak na zdjęciach. Moje pytanie czy to jakiś specjalny filtr? Różni się trochę od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Masz filtr sportowy, po umyciu nadaje się do ponownego użytku. (K&N Filters) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 To, teraz pytanie czym go umyć? Później musi wyschnąć i czymś go trzeba imregnować? Jest lepszy od zwykłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 K&n zestaw do czyszczenia filtrów Cytat Filtry powietrza firmy K&N są tak skonstruowane, aby uzyskiwać wysoki, praktycznie nieograniczony, przepływ powietrza przy jednoczesnym zachowaniu poziomu filtrowania zapewniającym długą żywotność silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi