Skocz do zawartości

Zamiana Rlinka na Androida Sinosmart

Rekomendowane odpowiedzi

cześć 

Na wstępie podaję adres którego unikajcie :

https://pl.aliexpress.com/item/1005008872711269.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.30.931a1c24Ow9wxE&gatewayAdapt=glo2pol

Tu zakupiłem nowego androida i chciałem was ostrzec To nie jest android 16 TO JEST ANDROID 10. Oprogramowanie jest niedopracowane , posiada bardzo dużo błędów . Zgłoszone problemy z działaniem panelu producent tylko udaje że coś robi - zgłosiłem dwa miesiące temu i dalej nic . Chcesz mieć dobry android zrób zakup SINOSMARTA

android 10.jpg

• 2 tygodnie później...
W dniu 21.03.2025 o 21:49, rafek_wrc napisał(a):

Po ciężkich bojach udało się zamontować

Ale rozumiem, że klima jak była manualna tak dalej jest manualna? Bo widzę że chyba miałeś golasa tak jak ja mam

Panowie , po 5-ciu  latach używania Androida 10 firmy Sinosmart postanowiłem zmienić na nowszy modeli i zakupiłem Androida 14 Sinosmart . Zakup dokonałem u Pawła który prowadzi serwis , sklep i jest przedstawicielem firmy Sinosmart Polska . Panowie jestem pod wrażeniem zmian systemu , obsługą - Paweł jesteś super , sprzęt trzeba tylko podłączyć i wszystko działa . Polecam 

zapomniałem dodać link 

https://sinosmart.pl/pl/p/RADIO-NAWIGACJA-RENAULT-MEGANE-4/263

• 1 miesiąc temu...

Derek1- prośba- jak byś mógł to zrób porównanie tego nowego radia, które masz z poprzednim radiem i nie chodzi  mi tu np o ilość pamięci czy procesor tylko o wszystkie plusy/minusy nowej wersji z perspektywy użytkownika- co ulepszyli a może coś pogorszyli w nowej wersji? Sam napisałeś: "Panowie jestem pod wrażeniem zmian systemu" i aż się prosi o jakieś szczegóły. Mnie ciekawi czy to nowe radio to po prostu wizualnie "stare" radio z nowym androidem? Czy dokonali jakichś zmian w kwestii np: podświetlanych przycisków albo czy gałki zostały zmienione/ulepszone w jakiś sposób, czy ramka radia jest matowa czy lśniąca? Czy to nowe radio to po prostu wizualnie "stare" radio z nowym androidem?