Drozduuxd Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Cześć Potrzebuje pomocy, w odnalezieniu osłon/nadkoli/podłogi nie wiem jak to nazwać, które są pod zderzakiem tylnym w Megane IV kombi. Przykręcane od spodu zderzaka i do nadkoli. Nie mam ich wgl i chciałbym kupić. Jakiś schemat ? Lub numery części ? Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Chodzi Ci o coś takiego 850180956R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozduuxd Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @elf nie, nie dokładka. Chodzi o osłonę tak jakby przedłużenie nadkola, nie wiem jak to nazwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 To może to > 7700434575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozduuxd Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Coś tego typu ale to chyba nie ten numer części, ale już blisko ? @elf udało mi się znaleźć zdjęcie poglądowe, teraz tylko numer części potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 748A04956R 748A05549R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozduuxd Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @elf Dziękuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi