Paweł Boguta Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam, Zdarza sie że nie mogę zamknąć tylnej klapy - przy ryglu są dwie plastikowe tuleje które się częściowo wytarły i wyskakują ze swojego miejsca. Każdorazowo muszę zdjąć zabezpieczenie rygla, włożyć tuleje na miejsce i dopiero mogę zamknąć bagażnik. Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z takim problemem? Nie za bardzo uśmiecha mi się kupowanie całego zamka za 300 zł jeżeli do wymiany są tylko dwie malutkie części z plastiku. Może można je czymś zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Spróbuj znaleźć kawałek sztywnej rurki z PCV(jest twarda) i zastąp te tulejki, możne pomoże? Ostatnio miałem podobny problem u siebie ale ustąpił więc czekam co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Boguta Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dzięki za radę. U mnie samo niestety nie ustąpi - jedna tuleja już się się całkiem przetarła i wyleciała i rygiel opiera się tylko na jednej, też już prawieprzetartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloNu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Mnie tokarz dorobił z twardego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi