Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Kierowca tego bolidu miał znacznie więcej szczęscia niż rozumu! Nie jest to Megane, ale może niektóym przemówi do rozsądku jazda z zabójczą prędkością Wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Patrząc na trzecie zdjęcie myslałem, że tak się zderzyły dwie Audiole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Pierwsza moja reakcja również taka była! Nieźle koleś musiał próć Ale wkońcu to niezwykła A6 ino RS6 Ale ja i tak wole moją Megane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Kiedyś po sieci krążyły zdjęcia Audi A3 vs. drzewo. Tam wszystko było porozrzucane w promieniu kilkunastu metrów. Łącznie z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ze zdjęć wynika że tył chciał wyrzedzić przód. A tak na poważnie to w grudniu koleżanka w podobny sposób rozwaliła honde civic, z samochodu został tylko fotel kierowcy i kierownica ( miała wieeelkie szczęście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloze sie ze kierowca przed wypadkiem myslal. Mam 300 czy 400 koni 8 poduszek ABS, ESP, ASR, EBV to co mi sie moze stac?? Jestem bogiem drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ciekawe, czy czy ten informacja o tym, ze kierowcy nic sie nie stalo jest prawdziwa... Jesli tak jest, to szczesciarz niezly :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloze sie ze kierowca przed wypadkiem myslal. Mam 300 czy 400 koni 8 poduszek ABS, ESP, ASR, EBV to co mi sie moze stac?? Jestem bogiem drogi Albo MAM AUDI. JESTEM BOGIEM DROGI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Gdzie tak tną laserami ;-) Ładnie go ktoś otwieraczem do konserw potraktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ciekawe czy wystawi na ebay felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 RS6 pod maską ma 450 km Co do kierowcy to prawdopodobne, że przeżył bo fotel jest nienaruszony tak samo jak drzwi po stronie kierowcy (nawet cała szyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 I kluczyki w stacyjce Ciekawe czy silnik zapali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Fotel to bym brał do domu przed tv w sam raz:D Skórzany, elektryczne strerowany, podgrzewany no i te trzymanie boczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomicze Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A moze chcecie kupic to Audi, jest wysawione na EBAY-u Oto link - AUDI Nawet silnik jest podobno dobry ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No proszę. NIe tylko felgi ale całość jest do kupienia. Kupić, odbudować i pójdzie jako bezwypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi