Paweu_ Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Witam, Jak zdemontować tapicerkę w okolicach lewego tylnego błotnika i lampy? Potrzebuje od wewnątrz wypchnąć wgniecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 To na 1 zdjęciu to odkręć koło i zdejmij nadkole (taki czarny plastik), natomiast na drugim foto to musisz zapewne zdjąć lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu_ Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Jeśli by oba wgniecenia można było usunąć zdejmując nadkole i drugie zdejmując lampę, nie zawracałbym "du*y"... Nie da się w ten sposób, nad nadkolem jest kolejna blacha, więc trzeba jakos dostać się tam od środka, przy lampie podobna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nie popatrzyłem że masz M II, sprawdziłem u siebie w M III i tam bez problemu by się tak dało, dlatego odpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi