gipsiarz Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No a moze my jako forum zrobimy sobie jakas naklejke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No a moze my jako forum zrobimy sobie jakas naklejke?? Juz kiedys poruszalismy ten temat na forum, wtedy nie bylo zainteresowania, ja osobiscie jestem otwarty na taki projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Może jakieś głosowanie no i przydało by się zorientować jak by to wyglądało w kosztach (projekt i wykonanie). No i trzeba by było uzgodnić gdzie i jaka miała być ta naklejka. Może coś na styl RMCP. Ale to może w osobnym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Sprawy projektu mozna latwo rozwiazac. Zrobic konkurs na najlepsze logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 1. Jeżeli chodzi o naklejkę jestem również za, bardzo chętnie się taka naklejką odznaczę. 2. Prezes - widziałeś jakie na tej stronie są ostatnie daty. Od 2 lat nikt chyba nie aktualizował tej strony. Ty jesteś z Wrocka może wiesz coś więcej na ten temat. Jeżeli odbywają się jeszcze spoty WIKUR to chętnie bym w nich uczestniczył. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jeżeli chodzi o naklejkę jestem również za, bardzo chętnie się taka naklejką odznaczę. Ja tez sie nia odznacze tu na obczyznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wracajac do naklejki, to proponuje projekt ale jakis jednokolorowy (w formie napisu np. dobra czcionka) tak zeby mozna bylo zrobic wersje czarna i biala, wtedy kazdemu bedzie pasowac do samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 I tu się już robi problem bo każdy będzie chciał co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jakos inne kluby i fora umia sie dogadac. Ale Hadson z Toba to bedzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jesli zapadnie decyzja o wykonaniu naklejek, to droga glosowania wybierze sie jeden projekt z nadeslanych (zakladam, ze bedzie wiecej niz jeden) i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 to gdzie wysyłać projekty? lub propozycje??? bo ja również jestem za a nawet przeciw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dla zainteresowanych podaje email: [email protected] Pozniej wrzuce to na serwer i bedzie glosowanie. Co do formatu, to tylko bezstratny. Najlepiej chyba .cdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A jeszcze jakbys podal wielkosc. Tak plus minus np 30cm na 30cm?? Bo to tez zalezy czy myslec nad mala naklejka na szybe czy duza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jak robisz w cdr to jakie to ma znaczenie, skoro to i tak sa wektory. Jakiego nie zrobisz i tak mozna powiekszyc i pomniejszyc bez straty jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wydaje mi sie, ze najlepiej nie przesadzac z wielkoscia. Moze tylko adres i logo renault, taki pasek. To taki moj pomysl, ciekaw jestem czy beda chetni zeby kupic takie naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi