pablood Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Witam. Potrzebuję kupić fotelik dla dziecka. Na razie 0-13. Myślałem o avionaut pixel (pro) ze względu na niski ciężar i dobre wyniki ADAC. Czy ktoś z Forumowiczów ma taki fotelik w M3 grandtour i mógłby podzielić się doświadczeniami? Fotelik byłby z bazą isofix, więc tu się pojawia kolejne pytanie: czy następny wiekowo fotelik od avionaut również bezproblemowo wejdzie do M3? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolaifr Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Najlepiej i najpewniej będzie jak pojedziesz do profesjonalnego sklepu z fotelikami i go zamontujesz. Sprzedawca przy tym zmierzy czy kąty są prawidłowe i czy w ogóle dany fotelik pasuje akurat do tego auta. Ja kupiłem fotelik Maxi Cosi Coral (ten z wyjmowaną wkładką), jak mieszkasz gdzieś w bloku i musisz trochę przejść z dzieckiem do auta, to bardzo dobrze się sprawdza. Oczywiście wcześniej pojechałem do sklepu i sprawdziłem czy fotelik pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablood Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 4 godziny temu, nicolaifr napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dzięki za odpowiedź. Wiem, że należy podjechać do sklepu. Chciałem jednak złapać wcześniej trochę wiedzy i zorientować się, co jest na rynku, co pasowałoby do M3. Temat pewnie wałkowany po 100 razy, ale co roku wychodzą nowe modele/bazy i stara wiedza przestaje być aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Gdzieś na forum jest też temat ogólny o fotelikach, poszukaj i poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi