zbyhu12 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Witam dziś mój mechanik stwierdził że jest do wymiany amortyzator gdzie zaraz po wyjeździe z zakładu udałem się na diagnostykę i amorek ten co niby jest do wymiany ma 81% wymienione jest praktycznie wszystko tuleje gumy łączniki i dalej puka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Ma 81% czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu12 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Swojej żywotności tak pokazał komputerek na diagnostyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 nie ma czegoś takiego. Spuść powietrze z koła do 1 bara i sprawdź jaką "żywotność" pokaże komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Amortyzator puka od luzów na tłoku. Ale wydaje mi się, że nie da się tego sprawdzić bez demontażu. No chyba, że już jest bardzo duży luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi