Rafal1212 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Proszę pomóżcie. Potrzebuje informacji na temat przewodu klimatyzacji łączącego skraplacz i osuszacz w megane I 1,4 16V. Muszę wymienić ten przewód, ale na starym obecnym nie mam żądnej informacji tzn numeru katalogowego. Przewód ten jest cały metalowy tzn. sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Prawdopodobnie numer: 8200182360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1212 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Bardzo dziękuję za pomoc. tak, to ten przewód. Tylko, że zakup takiego przewodu graniczy z cudem. Nie ma żadnego dostępnego, nawet używanego. Drodzy użytkownicy, czy jesteście mi jeszcze pomóc - gdzie taki przewód jest dostępny? Nigdzie nie mogę go kupić... Bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi