ernestzz Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 System i tak trzeba zaktualizować oraz zrobić konfiguracje. Taniej wyjdzie zrobić to u kogoś kto się tym zajmuje. Zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 To jaki jest teraz najnowszy soft ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestzz Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 813R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomir19 Opublikowano 3 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2025 Mały update z mojej strony. Uruchomiłem bezprzewodowe AA bez rozbierania niczego. Do otwarcia bramy użyłem Texy IDC6 Do aktywacji DDT4all. System aktualizowało mi ASO za free podczas jakiegoś przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 A wyjaśni ktoś o co chodzi z tym "otwarciem bramy" ? Czy np. Autel-em albo Autocom-em albo Lunch-em to też można zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 Między złączem OBD a modułami w aucie jest tak zwana brama CAN (SGW). Blokuje ona możliwość wykonania niektórych czynności, np modyfikacji ustawień modułów. Czy można to zrobić narzędziami które wypisałeś nie wiem. Widzę na stronie Autela, że tak. Jest pakiet 10 tokenów na rok za jakąś grubą kasę. Da się to oczywiście ogarnąć o rząd wielkości taniej, wiedza jak to zrobić jest dostępna w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi