kraverek Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Hej, Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł jak dostać numer skrzyni biegów do Meganki III Grandtour. Mam tam CVT który się już popsuł, i wpadłem na pomysł ze ją wymiennie. Auto jest uziemione i stoi na piachu wiec wchodzenie pod, zdejmowanie osłon i szukanie gdzie to niby może być, wole odpuścić. Dzwoniłem do ASO z VIN'em ale niestety nie chcą podać, powiedzieli ze ten model ma skrzynie automatyczna i zapraszają na przegląd. Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie może być jeszcze ten numer? Czy jednak musze wtargać go na lawetę i zabrać na jakiś dołek? Spokojnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Wpisz VIN na TEJ stronie i tam powinieneś odczyta numer seryjny skrzyni biegów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraverek Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Panie @aniewa, jak ja Panu serdecznie dziękuje! ten temat już mi spać nie dawał a tu takie proste rozwiązanie. Spokojnego dnia! I jeszcze raz dziękuje, znalazłem ten numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi