Kop3rs Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Co myślicie o takiej konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Basic zastąpić Plusem. R01 można zastąpić Shark Adapt, ale nie trzeba - sam mam taki. Dołożyć filtr odstojnikowy Alex Ultra360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 15 godzin temu, Kop3rs napisał: konfiguracji? Zamiast yeti dać barracuda. Zamiast stag qbox dać kme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 22 godziny temu, CzechuXX napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Niestety w mojej okolicy tylko autoryzowany serwis stag także kme nie założą. W dniu 19.06.2023 o 17:22, szwagier24a napisał: filtr odstojnikowy Alex Ultra360. Raczej wolę filtr nie pamiętam dokładnie nazwy ale ten z wymiennym środkiem z włókna szklanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ja z Ultra360 jestem zadowolony - dobrze odfiltrowuje olej, a to wg. mnie najważniejsze. Wylot z filtra jest suchy, bez śladów oleju w wężu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi