MEGI-MAX Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Witam wszystkich, czy ma ktoś może informacje na temat podłączenia radia cabasse w miejscu gdzie było radio update list ze zmieniarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Do przebudowy cała instalacja radiowa, to co pokazujesz na zdjęciu to nie radio Cabasse tylko moduł sterujący systemem z wbudowaną zmieniarką CD, radio to oddzielny moduł pozbawiony jakichkolwiek przycisków i pokręteł, siedzi w oryginale w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEGI-MAX Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 13:37, milejow napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Czyli nie można tego podłączyć w miejscu zmieniarki? Wychodziło radio cabasse które mógłbym zakupić bez żadnych przeróbek na zasadzie wpięcia w istniejącą instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 System Cabasse to moduł sterujący ze zmieniarką, panel sterujący nawigacji,moduł nawigacji i amplituner 9 minut temu, MEGI-MAX napisał: Czyli nie można tego podłączyć w miejscu zmieniarki? To nie jest radio, w jakim celu chcesz to podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEGI-MAX Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 13:57, milejow napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Możesz mi napisać co do tego jeszcze potrzebuję? Znasz numery czesci ? Tak wyglądało to w samochodzie od którego zakupiłem ten element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Nie znam bo to stare śmieci, w dodatku nie grające. Poczytaj sobie forum i zastanów się nad zamontowaniem systemu z BT, USB z Clio III/TraficaII czy KangooII Jeśli jednak się uprzesz to mogę ci te numery poszukać w sieci W zestawie jest amplituner czyli odbiornik radiowy ze wzmacniaczem- nr8200205833 Edytowane 25 Listopada 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEGI-MAX Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 14:08, milejow napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Nie upieram się...zakupiłem do tego oryginalne glosniki cabasse. Uważasz, że to jest ok? Czy też bez sensu? Możesz zaproponować mi coś konkretnego czy może zostawić tą zmieniarkę z radiem i nie kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Miałem w ScenicuII Cabasse DVD i grało to fatalnie, wsadziłem w niego TomToma ze ScenicaIII, gra trochę lepiej ale przynajmniej jest BT,USB, nawigacja z możliwymi aktualizacjami i wszystko w oryginale, sterowane pilotem pod kierownicą i możliwością diagnozowania Mozesz zrobić to samo w Meganie z pominieciem nawigacji bo nie za bardzo jest tam gdzie wsadzić monitor ale trzeba praktycznie od podstaw robic instalację Edytowane 25 Listopada 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEGI-MAX Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 14:30, milejow napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Chyba zostanę przy tym co mam. Wymienię tylko glosniki. Dziękuję za dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi