mert Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Cześć. Kilka miesięcy temu zakupiłem z salonu Renault Megane 4 rocznik 2019, samochód jest jeszcze na gwarancji. Mam pytanie dotyczące przeglądu gwarancyjnego w ASO - jaki jest mniej więcej koszt takiego przeglądu gwarancyjnego? Gwarancja kończy mi się za pół roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandasz Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zależy co masz do roboty przy przeglądzie, Ja serwis A+B, wymiana oleju, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy płaciłem ok 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Przy zakupie nowego warto walczyć o zakup pakietu serwisowego. Ja w 2018 wyrwałem za darmoche i do 80 kkm miałem full serwis za darmo. Ale wymiana oleju była ujeta co 30 tys bo zgodnie z wytycznymi Renault (czyli 2 wymiany na ich koszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi