Lewy Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Wystarczy trochę ciekłego azotu i po sprawie Chyba cyknę fotkę takiej blokady, bo widze ze nie kumasz jak ona wygląda. Azotem to można psikać na takie blokady montowane na wierzchu, do których drążek przypina się taką podkową. W tą co ja mam nawen nie bardzo jest w co psiknąć i uderzyć młotkiem. Rozwiercanie i owszem, tyle że czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Właśnie o to mi chodziło- nie ma zabezpieczenia 100 % - wszyscy się pewnie zgodzą blokada jest najskuteczniejsza bo ukraść samochód z blokadą to wymaga czasu i sprzętu. A zabezpieczenia elektroniczne i alarmy są do obejścia w przeciągu sekund - kilku minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wystarczy trochę ciekłego azotu i po sprawie Chyba cyknę fotkę takiej blokady, bo widze ze nie kumasz jak ona wygląda. (...)W tą co ja mam nawen nie bardzo jest w co psiknąć i uderzyć młotkiem. Rozwiercanie i owszem, tyle że czasochłonne. to nie ja powiedziałem !!! tylko prezes :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak wiem. Wkradł się błąd w cytacie. Zmianiłem treść cytatu a zapomniałem o userze. Sorry za zamieszanie i dzięki Danielosss za zwrócenia uwagi na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 spoko, nie ma problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Chyba cyknę fotkę takiej blokady, bo widzę ze nie kumasz jak ona wygląda. Wiem, wiem taki powiedzmy "bolec" fi około 20 lub więcej (nigdy nie mierzyłem) wkładany z boku. Jak to nie ma jak młotkiem go potraktować, a kto mówi, że bezpośrednio w tą blokadę młotkiem - wystarczy przedłużka, choćby zwykły przecinak i zrobione. Psiknąć też jest w co bo masz tam otworek na kluczyk do odblokowania i wyciągnięcia tego bolca ;-) :) Z azotem miałem trochę do czynienia i wiem co potrafi ;-) Znasz powiedzenie jak można stłuc (rozbić) różę :) Oczywiście do blokady trzeba ciutkę więcej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ale komu by sie chciało taj kombinować przy moim aucie. To nie najnowszy Mercedes tylko osmioletnie Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No ja nie mówię, że komuś by się chciało (mi napewno nie) - ale, że da się to rozbroić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam. Tak sie składa, że moja Megana I phII z 2001 nie ma alarmu. Czy cena 500 PLN za alarm z montażem załączany oryginalnym kluczykiem od centralnego to rozsądna cena? Czy dołączanie modułu zamykania szyb to duża kombinacja - moduł na allegro 80 PLN, a za montaż z alarmem chcą 200 PLN? Pozdrawiam Czaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi