Ryszard03 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Witam Wszystkich. Jestem tu nowy ale od dwóch lat usprawniam swoje radio z R-link 2 Renault Kadjar 16 dci. Wykonałem aktualizację z 2.2.. na 3.3... działa mi Auto Android i na tyle chwalenia się. Mam cały czas problem bo nie działają mi polecenia głosowe oraz przy sparowaniu telefonu poprzez blueutooth ja słyszę rozmówcę ale on mnie nie słyszy. Byłem dwa lata temu w serwisie Renault i sprawdzili mi że mikrofon mam sprawny. Sprawdzałem na kilku telefonach od androida 9 do 14 i jest to samo. Czy ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eb832 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Resetowany był system do ustawień domyślnych? Nawet takie rzeczy jak odłączenie akumulatora na kilkanaście minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzkaPol Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Witam Czy udało się rozwiązać problem ? Mam to samo w Talismanie . Nie działają polecenia głosowe ,oraz mnie nie słychać podczas rozmowy ,natomiast ja wszystko słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi