Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Brak możliwości rozkodowania VIN

objt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Stałem się posiadaczem już któregoś z kolei Renault (Megane III 1.6). Pojawił się problem którego przy wcześniejszych samochodach nie było. Mianowicie w każdym ze znanych mi dekoderów VIN wyskakuje komunikat "Nothing found" lub coś w tym stylu. Dodam że VIN jest wszędzie taki sam i nie było z nim problemu na pierwszym przeglądzie. Co może być tego przyczyną? 

Numer VIN: VF1KZM40253379923

Edytowane przez objt

Mam podobnie. Miesiąc temu kupiłem auto i do dziś nie mogę sprawdzić VINu. Dekodery Renault nie działają. Taki najczęściej mam komunikat. Jedyne gdzie mi się udało uzyskać jakąś informację to przez aplikację MyRenault (koniecznie android, przez komputer nie podaje wszystkich informacji).

VF1KZM40253379923

Właśnie przez My Renault się udało

Informacje

Marka : RENAULT

Model : MEGANE III

Wnętrze : Innenharmonie anthrazit

Tapicerka : Stoffpolsterung anthrazit

Napęd : BENZYNA

Wersja : Authentique 1.6 16V 110

Sicherheit :

Front-, Seiten- und Window-Airbags

ABS

Bremsassistent

ESP mit Antriebsschlupfregelung (ASR) und Untersteuerungskontrolle (USC)

Kopfstützen hinten

Drei-Punkt-Gurtsystem auf allen Plätzen, vorne höhenverstellbar

Reifendruckkontrolle

ISOFIX Kindersitzvorrichtung

Heckscheibe beheizbar

Getönte Scheiben

Technik :

Schaltpunktanzeige

Interieur & komfort :

Klimaanlage

Zentralverriegelung an Türen und Tankklappe

Rücksitzbank 1/3 - 2/3 umklappbar

Mobilitäts-Set

Tempopilot mit Geschwindigkeitsbegrenzer

Mittelarmlehne vorne mit Staufach

Farben & polster :

Stoffpolsterung anthrazit

Licht & sicht :

Tagfahrlicht ohne LED

Windschutzscheibe

ohne Nebelscheinwerfer

Ausstattung aussen :

PRUPT

Exterieur & design :

Außenspiegel lackiert, elektrisch einstell- und beheizbar

Zusatzcod

e Leichtmetallräder

Stahlräder 15 Zoll

Komfort :

Keycard

Deutschsprachiger Bordcomputer

VF1KZM40253379923;07049642;;MNEMOCR:SSCEDC/858;DATE_MADC:29.05.2015;T_BOI:TL4

07049642:X95;STANDA;K95;EA2;STDRD;J4;ESS;DG;TEMP;TR4X2;AFURGE;RV;ABS;SBARTO;CA;SSAERA;TN;LAC;VT;CPE;RET02;RGSITM;SPROJA;RTOL15;SSARCE;CEAVRH;SERIE;DRA;DRAP23;HARM01;ATARPH;SGAV01;FBANAR;OV369;BANAL;KM;SRIDAR;DPRPN;AVREPL;PBNATH;SSDECA;SSAPEL;SFIRBA;ABLAVI;SLDECH;0P3RAN;ASRESP;SSFRPA;SRDPRO;SALEVA;SSPTPR;SOP01C;SSADPC;SCTHAB;SKTGRV;VLMOUS;TRNOR;LVARMA;SASURV;KTGREP;SGSCHA;APL03;SRUNLI;SLAVPH;TBOR01;CMAR3P;SSNAV;SRADIO;BVM6;SSCPKS;SANSPO;PRESE2;RNORM;SPRTER;ISOFIX;SAN513;HRGNNM;BATNRF;SANFLT;SAREMA;CSRAFX;SANACF;SDPCLV;TLALLE;SPRODI;AEVO4;SACEXT;SSFAP;CHC03;PRUPT;CEE1;E05R;081KW;SSECCV;SANCML;DCONT2;SSFLEX;PE2011;PHAS2;SSPRBO;SAN913;THABT4;VEC798;X952BK;K4M;PLVT1;SSTINC;SRANCF;SSDIFR;SKTPOU;SKTPGR;SSCCPC;SSPREM;SAND58;ETRP01;SSTOST;FDIU1;SSESM;SSMAP;SSCALL;SAND88;SSAVSE;SPRCIN;SANE12;SSPRSI;SSPRLU;SPRSEP;AVGSI;RGCNT1;EVTEC1.