kzyss Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 chodzi mi o zdjęcie czarnej osłony od strony kierowcy pomiędzy szybą a silnikiem? tam pod nią jest filtr od klimatyzacji a chce się dostać do odprowadzania wody z lewej strony gdyż po prawej przy akumulatorze się dostałem i przeczyściłem a teraz chce zabrać się z drugiej strony. Czy trzeba rozbierać wycieraczkę?? już ktoś to robił:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Tak,trzeba.Jest wielofrezie stożkowym.Zapamiętaj położenie.Reszta to małe miki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 kzyss, do filtra klimatyzacji - > czy też po prostu filtra kabinowego można sie dostać zdejmując fragment tej osłony która jest na dwóch zatrzaskach (bez zdejmowania wycieraczki). Czy taki dostęp Ci nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a do filtra do klimy to już się dawno dostałem i wymieniłem go:D chodzi mi o odprowadzanie wody to w samym rogu a tam żeby się dostać to muszę zdjąć cały ten plastik czarny nie tylko kawałek a trzyma go wycieraczka i myślałem ze da się to jakoś obejść:/ ale trzeba będzie się wziąć do roboty :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 trzyma go wycieraczka Jej tak łatwo nie zdejmiesz bez ściągacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzgp Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 powiedz prosze co to jest za klucz chrzan49, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 hmmm nie wiem czy u Ciebie jest podobnie jak u mnie (mamy inne silniki) ale przy opisie jak zwalczayć nieszczęsną klapkę nawiewu opisałem jak wymontować wszystko i w tym jest też ta przegroda czarna sprawdź może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi