Rbit Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Miałem radia Blaupunkta z BT w służbowym aucie i ogólnie sprawowały sie bardzo dobrze. Niestety poza jednym - BRZMIENIEM ! Naprawdę odstaje pod tym względem od konkurencji. Jesli moge cos polecić to będę mało oryginalny i postawie na Alpine, te radyjka ładnie cykają, lubię także Pioneery np. DEH-P6000UB,P6900IB albo jakieś Clarion - najlepiej z wyższej półki. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja też chciałem sobie sprawić Blaupunkta z BT, właśnie Hamburga 57 ale odpuściłem to rozwiązanie. Wziąłem Pioneer'a IB6900 i mogę go szczerze polecić, duże możliwości konfiguracji i ustawień dźwięku. Niestety nie pasuje kolorystycznie podświetleniem do Meganki ale trudno, coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 IB6900 ma bluetooth? Jakoś nigdzie nie mogę znaleźć specyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A może radio bez, a jakaś nawigacja z bluetooth - ja tak mam i jest to sensowne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Tyle że navi trzeba za każdym razem chowac (żebu się komuś nie spodobała), ładować - ogólnie kłopot jeśli ktoś przemieszcza się głównie po mieście. Proponuje zwykły zestaw głośnomówiący (np CK-7W) - to rozwiązanie w żadnym stopniu nie ogranicza wyboru radioodbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi