Trantitel Opublikowano Czwartek o 11:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:40 Dawno nie ruszałem tematu. Nie mogę znaleźć meta do w miarę świeżych map. Może mi ktoś napisać jakie są najświeższe mapy ze znanym meta do carminata (navcore chyba 8.843, już ten z poprawionym GPS, który kiedyś przestał działać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark55 Opublikowano Czwartek o 15:49 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:49 Ostatnie mapy jakie działają z meta są to 1160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trantitel Opublikowano Piątek o 05:42 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:42 Dzięki. Znalazłem rzeczywiście mapę 1160 Eastern Europe. Inne obszary są chyba starsze. Widać, że jest tego mniej niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valwit Opublikowano Poniedziałek o 23:11 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:11 W dniu 11.03.2025 o 14:44, RobsonAB napisał(a): Wpisz w Google: "program do wyciągnięcia pliku ttgo.bif.". Jest chyba na chomiku. Powinno z tego co pamiętam być opisane co i jak. najprosciej: 7zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswi54 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Rzeczywiście poradnik wygląda jakby pisał to ziemniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi