gadom Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witam! Nosze sie z zamiarem kupna Megane szukam tak do 7000 tys maks i znalazłem taką oferte co myslicie warto ?? :roll: http://allegro.pl/show_item.php?item=438752539 http://allegro.pl/show_item.php?item=438307416 http://otomoto.pl/renault-megane-1-6i-z-ni...y-C6366565.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Numer jeden wypastowany tak, że można poczuć jego zapach przed komputerem Myślę że nie warto chociażby dlatego że to 95 rok, w następnych ogłoszeniach są już rok młodsze. Dwójka jest w miarę, przytarty lekko przedni zderzak pod lampą, wyposażenie przyzwoite, cena tez nie najgorsza. Trójka pomijając tylna na 99,9% miała coś malowane sądząc nawet po lusterkach. Napisałem że malowane a nie lakierowane bo pewnie robił to specjalista rzeźnik-akrobata sądząc po tym jak to zrobił. W komorze silnika widać rdze po lewej stronie (pod czarną puszką), albo beton po naprawie lakierniczej. Wszystkie auta stoją w sumie niedaleko od Ciebie, więc osobiście bym sprawdził na Twoim miejscu, zaczął bym od numeru dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 żadna z nich nie ma komputera pokładowego, ja bym jeszcze poszukał około 1998r, może troche dołożył grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadom Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No co do komputera mam mieszane uczucia bo słyszałem ze elektronika i elektryka w megane to bardzo słabe ogniwo prawda to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 komputer pokładowy o którym pisze prosiaczek231 pokazuje Ci tylko chwilowe spalanie, średnia prędkość itd, więc jeśli to nawali to nic się nie dzieje, a stereotypy że elektronika/elektryka nawala w megankach lepiej niech zostaną pocieszeniem dla posiadaczy volkswagenuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 gadom, uwierz że komputer pokładowy to nie awaryjny gadżet, a bardzo pomocny dodatek, masz spalone litry od ostatniego zerowania, przebyty dystans, średnią prędkość, średnie spalanie i orientacyjną ilość kilometrów, które przejedziemy na paliwie, które pozostaje w baku. Do komputera tak się przyzwyczaiłem, że nie wyobrażam sobie auta bez niego ;) , ale oczywiście decyzja należy do ciebie. Poza tym ogromna awaryjnośc francuskich aut to mit i złośliwy stereotyp jak pisał kolega wyżej 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
da_marcus Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 numer 3 jest po strzale (prawy przód), co gorsza fatalnie zrobione rdzewieje. numer 1 ma jedno lusterko w kolorze a drugie czarne, tylko pytanie czy poprzedni wlasciciel stracił samo lusterko czy tez byla obcierka. numer 2 nie podoba mi sie przod, ale chyba najlepszy z tych wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 numer 1 ma jedno lusterko w kolorze a drugie czarne, tylko pytanie czypoprzedni wlasciciel stracił samo lusterko czy tez byla obcierka. jak dla mnie to oba lusterka są polakierowanenumer 3 jest po strzale (prawy przód), co gorsza fatalnie zrobione rdzewieje.podaj jakieś dowody na poparcie swojej tezy bo ja nie widzę tutaj widocznych śladów, spasowanie jest niezłe, nie brakuje żadnego elementu, w komorze nie widać rdzy... Dla mnie nr 1 jest najlepszy, chociaż powinien mieć klakson w dźwigni kierunkowskazów a nie w kierownicy (tak w tym roczniku montowali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
da_marcus Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 bronius sorry pomyliłem 1 z 2, oczywiscie dwa rozne lusterka ma numer 2 i o tego mi chodzilo. co do rdzewiejacego numeru 3, to popatrz pod komputer, tona puchnącego kitu słabo to widac bo zdjecia robione pod handel ale widać. Dla przykladu zdjecie silnika z tego ogloszenia http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6287528 wiem ze silnik inny ale komp umieszczony tak samo tam jest czysto zadnych górek i dolinek. I zgadzam sie ze 1 najlepsza ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 nie przekonuje mnie teza o szpachli bo w tym miejscu są fabryczne spawy dodatkowo zabezpieczane takim barankiem, widocznie ten element tak na zdjęciu wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadom Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No panowie zgupiałem który lepszy :roll: 2 Ogłądał moj kumpel bo mieszka obok stwierdził ze było lekko pryskane tylne nadkole z prawej strony i jest mały wyciek w okolicach rozrządu hmm czy to cos powaznego aha silnik 8 zaworowy .Na jego oko powiedział ze nie ma tragedji i za ta cene mozna brac ....sam juz nie wiem :-/ A moze ta http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-s...z-C6406084.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 mały wyciek w okolicach rozrządu hmm czy to cos powaznego tak naprawa to koszt 300 zł plus części . A to źle jak po pasku rozrządu cieknie olej. ale to może ciec z pompy cieczy chłodzącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A moze ta http://otomoto.pl/renault...z-C6406084.html kolego ta to ma grubo ponad 200 kkm popatrz na kierownicę, do tego nie jest to 16V tylko 8V jednostka K7M 90 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi