kaziu0901 Opublikowano 6 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2025 Witam do czego jest ten wlot powietrza który jes w lewym nadkolu połączony z obudowa akolmulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2025 Jeżeli masz pokrywę na skrzynce akumulatora to służy do wentylacji komory akumulatora, usuwanie ewentualnych wycieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 6 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2025 Mam, tylko mechanik zgubił mi tę złącze nadkola z obudowa i mysle czy w nadkonu ten otwór mogę zalepić żeby ewentualne brudy nie leciały za nadkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2025 Ja bym zaślepił ten otwór w nadkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi