Petergo Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Czy ktoś mnie może oświecić i wskazać mi miejsce zamontowanego modułu BIC w Meganie 3 TomTom, cała deska rozbebeszona i nie mogę namierzyć, Wersja meganki z kierownicą po prawej stronie... może to ma znaczenie bo za schowkiem nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Na rysunku oznaczony jest numerem 1714. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petergo Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Czyli byłem blisko kiedy zegary wyciągnąłem ale głębiej nie sięgałem. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 (edytowane) Jak masz audio bez nawigacji to BIC jest wyświetlaczem radia Nie doczytałem, ze to wersja TomTom Edytowane 18 Kwietnia 2025 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi