karolC Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Witam wszystkich. Szukałem ale nie znalazłem. Czy 1.9DCI 130KM w Scenic 3 posiada pompę wstępną czy pompa CR sama zasysa? Chce wyczyścić układ wtryskowy i nie wiem czy pompa zassie preparat z puszki i czy muszę robić bypass na przewodach idących do zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Nie ma, pompy w zbiornikach to tak od 2014. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolC Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Dzięki. Widziałem temat że scenik 1 ph2 1,9dci miał pompę wstępną ale nie w zbiorniku tylko za przednim nadkolem. Ale jeśli scenic 3 nie posiada to będzie dużo prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi