framar11 Opublikowano 11 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Mam problem z abs i esp. eml pokazuje bład c1042 wynieniony czujnik abs lewy tył i nowa blaszka ktora go trzyma i dalej to samo kupilem drugi używany blad dalej jest, pierścień na tarczy jest dobry sprawdzany karta i nie ma przerw. Pytanie czy ten błąd na pewno jest od tylnego lewego koła? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 11 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Posługiwanie się nieoryginalnymi systemami diagnostycznymi często rodzi różne problemy. Sprawdź czymś inny co powiedzą na temat problemu, najlepiej CLIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 11 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Problem może leżeć np w kablu lub wtyczce. Spróbuj rozłączyć czujnik innego koła - czy będzie prawidłowo rozpoznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
framar11 Opublikowano 11 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 (edytowane) Wcześniej 3 godziny temu, Pepone napisał(a): No w sumie na to nie wpadłem 🤔 Wiem na pewno że chat gpt nie nadaje sie do rozpoznawania kodów błędów bo raz pisze że koło raz że brak łączności ze sterownikiem abs a upc a potem jeszcze jakies inne głupoty tylko dołożyłem sobie roboty przez to.... tak czy siak trzeba pod clipa podłączyć Edytowane 11 Września 2025 przez framar11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi