chalwa Opublikowano 25 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2025 (edytowane) Megane IV E-Tech Plug-In Mam problem z wyciągnięciem wtyczki z baku od ładowania. Gumowy przycisk do zwalniania mechanizmu wpadł do środka, tak, że jest niedostępny. Jak wyciągnąć wtyczkę awaryjnie i jak to naprawić? Widzę jeden wkręt torx, ale nie jestem w stanie zdemontować pokrywy baku. Uprzedzając pytanie, posiadam uprawnienia SEP 1kV Edytowane 25 Listopada 2025 przez chalwa Szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 26 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Obawiam się, że czeka Cię zdjęcie nadkola. P.S. Co robiłeś że ten przycisk Ci wpadł. Mi się sam mechanizm klapki czasem blokuje że musze z karty zamknąć i otworzyć, ale z samym gumowym przyciskiem nigdy nie miałem problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa Opublikowano 26 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Już był poluzowany jak kupiłem, żona poprawiła Strzał w dziesiątkę z nadkolem, mam go nawet bez narzędzi i zdejmowania koła. Dzięki wielkie, ładowarka odpięta ! Teraz muszę wymyślić jak go wstawić z powrotem. On był włożony w taką plastikową płytkę, próbowałem ją podważyć śrubokrętem, ale nie chce puścić, a nie chce jej złamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2025 A próbowałeś po prostu go wcisnąć ponownie ? Widzę z boku ma wypustki i powinien się zablokować po wciśnięciu, chyba, że coś pękło albo ktoś go źle od początku wcisnął i nie kliknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa Opublikowano 28 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Wlasnie tak zrobiłem. Weszło i kliknęło. Zobaczymy ile się utrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi