kevin122 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Hejka! Przymierzam się do kupna jump startera i kompresora do Meganki. Kompresor 12v z zapalniczki, może być też na klemy. Myślę też o Jump Starterze na akumulator. Jaki przedział cenowy/modele mają sens? Czy takie wynalazki łączące kompresor z jump starterem są dobre?https://allegro.pl/produkt/jump-starter-lokithor-aw401-booster-2500a-12v-kompresor-led-urzadzenie-5w1-1b70a7bf-3bb1-49fa-8629-0b90f7dfc0f9?offerId=18316124153 Edytowane 3 godziny temu przez kevin122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Nie mam i nie znam się ale takie startery w Lidlu dostaniesz za 250 zł. To co pokazujesz kosztuje 750 zł chyba i to jest kupa kasy. Nowy akumulator kupisz za 300. Funkcja pompki za dodatkowe 500 zł ? Prawie na każdej stacji benzynowej masz kompresor. Ja bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Male startery są zabezpieczone. Nie dokonają automatycznego włączenia jeśli akumulator bez obciążenia ma poniżej 10V. Przez to są niezniszczalne, a jedynie akumulatory urządzenia zmniejszają pojemność. Mamy takiego od 6 lat i każdy laik odpali sam. Przypuszczam, że ten z Lidla ma taką samą budowę. Pomyśl jak mozna zabezpieczyć pobór prądu 1500A. - chwyt reklamowy. Myjka 15 Barów to kicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin122 Opublikowano 59 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 59 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, Pepone napisał(a): Nie mam i nie znam się ale takie startery w Lidlu dostaniesz za 250 zł. To co pokazujesz kosztuje 750 zł chyba i to jest kupa kasy. Nowy akumulator kupisz za 300. Funkcja pompki za dodatkowe 500 zł ? Prawie na każdej stacji benzynowej masz kompresor. Ja bym nie kupił. Myślałem o kompresorze w kontekście na przykład złapania gumy. Wtedy zestaw naprawczy + kompresor. Mam w aucie zapasowe koło ale przezorny zawsze ubezpieczony. Odnosząc się zaś do postu powyżej mojego. 1500 A to duże natężenie? Ile realnie może być tego natężenia? Czy to samo może dotyczyć pojemności? Edytowane 54 minuty temu przez kevin122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi