kamileeq Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam! Wiem, że wiele osób na stronach, forum itp. szuka skąd można ściągnać instrukcje do samochód..sam szukałem i nie znalazłem..więc poświęciłem sie i kupiłem;) potem zeskanowałem..jeśli ktoś chce instrukcje do RENAULT MEGANE II prosze pisać na mail chętnie wyśle, w najbliższym czasie postaram sie to wrzucić na konkretny link..pozdrawiam! [Temat wielkokrotnie poruszany na Forum Ogolnym ale fajnie, ze chcesz sie podzielic. Przenosze temat - Krzychu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacula Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam!Wiem, że wiele osób na stronach, forum itp. szuka skąd można ściągnać instrukcje do samochód..sam szukałem i nie znalazłem..więc poświęciłem sie i kupiłem;) potem zeskanowałem..jeśli ktoś chce instrukcje do RENAULT MEGANE II prosze pisać na mail chętnie wyśle, w najbliższym czasie postaram sie to wrzucić na konkretny link..pozdrawiam! [Temat wielkokrotnie poruszany na Forum Ogolnym ale fajnie, ze chcesz sie podzielic. Przenosze temat - Krzychu] Witaj. Bardzo proszę o przeslanie instrukcji j.w. Moj adres: [email protected] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 witam ja tez prosze.pozdrawiam [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Proponuje wrzucić na FTP-a, kto chce to sobie ściągnie. Dla przypomnienia ftp://renault:[email protected]/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Przemo ale tam już jest od jakiegoś czasu taka instrukcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Zamykam temat, bo robi sie kolejna dyskusja o instrukcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi