jagu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Uszczelka pod głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon531 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 uszczelka jest dobra, bo raz już mi poszła głowica i wiem, jak to wygląda jak są przedmuchy z głowicy i na pewno to nie jest to. Wydaje mi się, że to jeszcze powietrze w układzie, bo czuje różnice na ogrzewaniu, muszę mocno podkręcić układ chłodzenia żeby czuć ciepło ale węże i chłodnica są gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Zamulona nagrzewnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon531 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 już z 10 razy odpowietrzałem układ według wskazówek książki ściągniętej z ftp. Nadal węże są twarde... A wahania płynu w zbiorniczku to praktycznie połowa i to dobra połowa, nie wiem gdzie on to upycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cda2 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 może zadam głupie pytanie ale dopiero zaczynam działać na forum, gdzie znajdę dokładniej tą instrukcje na ftpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 cda2, Przeglądnij odpowiedni temat na forum, tam jest podane co i jak i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal8701 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam. mam podobny problem. tez mam twarde węże i się grzeje. narazie wykrecilem termostat, okazalo sie, ze sie troche zuzyl. nowego narazie szukam. weze juz nie sa twarde, ale niestety dalej sie grzeje :-( Proszę zapoznać się z regulaminem forum i zasadami pisania postów. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 W mojej megance 99r niestety całkowicie układu nie da się odpowietrzyć. Budowa chłodnicy (położenie górnego wlotu) powoduje, że w górnej części zawsze będzie powietrze, które nie raczej nie przeszkadza w poprawnej pracy układu, ale jest przyczyną powstawania nadciśnienia przy nagrzanym silniku (twarde węże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi