Tom24_ Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam Czy istnieje doposażyć samochód w ESP i ASR , bo niestety mój tych systemów fabrycznie nie posiada. Znalazłem oto taki link http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=450768237 Czy w ASO są w stanie załorzyć Samochód Megane 1,5dCi 2005 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 1) nigdy nie możesz miec pewnosci jak taki "chałupniczy" system zadziała :-? 2) zestaw wygląda na wyciągniety z powypadkowego auta a znając polskich "fachowców" to tu rozbiore, tu odetne i sprzedam :evil: 3) data zdjęc? w/g mnie wymowna... 4) masz jakiegoś magika który to już robił??? bo instalka takiego zestawu to rzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 bo instalka takiego zestawu to rzeźba rzeżba i koszta :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi