Bantek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam W dniu dzisiejszym moja Megane nagle ni z gruszki ni z pietruszki nie ma prądu. Nie działa pilot nie da się uruchomić auta. Nic się nie świeci nic nie działa. Jakieś pomysły Panowie? czy trzeba uderzać odrazu na serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja bym zaczął od odpięcia klemy, sprawdzenia zacisków i ładowania akumulatora, oraz sprawdzenia baterii w kluczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Zacznij od akumulatora, sprawdź przewody, bezpieczniki Nie działa pilot Pilot też Ci przestał działać... Napisz coś więcej w Swoim poście, co już sprawdziłeś, bo można trochę tego wymienić.... Czy cokolwiek się pokazuje na desce, czy kreci rozrusznik. Nikt na forum Ci nie wywróży jeśli dokładnie nie opiszesz Swojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bantek Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Bateria w pilocie zmieniona. Nic to nie dało. Rozrusznik nie kręci nic nie pokazuje się na desce. Narazie nic więcej nie udało mi się sprawdzić gdyż jestem w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a główny wyłącznik prądu, ten który odcina dopływ prądu po kolizji? może on wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a główny wyłącznik prądu Nie ma czegoś takiego w tych autkach jak główny wyłącznik prądu, chyba że sobie sam założysz. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja bym zaczął tak jak radzi kolega marr29, Mi też w zeszłym roku padł akumulator,tak bez żadnych wcześniejszych odjawów.Wieczorem jeszcze jeżdziłem a rano już nic nie działało :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Czegoś takiego jak główny wyłącznik prądu nie ma ale jest czujnik zderzeniowy. Sprawdz czy jak pisze kolega marek_c nie wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 może źle nazwałem ale miałem na myśli czujnik zderzeniowy jak napisał kol. zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Czujnik zderzeniowy odłącza tylko pompkę paliwa, a nie całe zasilanie w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi