megane2003 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam, mam megane II z 2003 roku. Prosze napiszcie mi jak Unieruchomić samochod gdy jest zamkniety??? Przebicie opon nie wchodiz w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jeśli chodzi ci o zabezpieczenie, to laweta na wszystko da sobie radę i autko zniknie. Jeśli szukasz kogoś, kto ci poradzi jak zrobić psikusa albo się zemścić na kimś, to raczej nie licz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane2003 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 nikomu nie chce zrobic zlosliwie czy sie zemscic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 w jakim celu chcesz go unieruchomić? jak tylko na chwile żeby auto nie zjechało czy coś to klocki pod koła - proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane2003 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 samochod stoi pod blokiem i zgubilem karte. Prawdopodobnie znalezli ja tacy gowniarze osiedlowi. chce go zamknac i cos odpiac z silnika czy co zeby go nie mozna bylo zapalic. I jeszcze jedno nie moge otworzyc maski, chyba sie linka urwala, nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 przykładowy sposób nr 1: http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...jecie,885032,82 sposób nr 2, zadzwoń na straż miejską i powiedz że źle zaparkowałeś i chcesz "żółty hamulec" sposób nr 3: odłącz czujnik położenia wału jak masz. jest jeszcze kilka innych propozycji, sprecyzuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 meganecoupe02, Ten pierwszy sposób to mistrzostwo świata. Ja osobiście zadzwoniłbym po straż miejską aby zablokowali mi jedno koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Zawsze można zdjąć wszystkie koła i zostawić na kołkach, tylko jak to PL, ktoś pewnie dla dowcipu zaraz go zepchnie z tych kołków. Garaż u znajomego może być pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Na lawetę i na parking strzeżony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norby Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Kartka za szybą "brak akumulatora" może skutkować zniknięciem felg i podpisem "skoro nie masz akumulatora koła ci są nie potrzebne". Spinanie łańcuchem na kłódkę wewnątrz auta wszystkich drzwi i wyjście bagażnikiem też nic nie da. Zabierz kierownicę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Wystarczy kawałek szmaty dość mocno wepchać do rury wydechowej. oczywiście w taki sposób aby móc ją potem wyciągnąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Rbit, szmata nie zadziała - widać że nie masz discovery - polecam program pogromcy mitów nie zawsze mnie przekonują ale do niektórych mitów podchodzą z sercem . Co do unieruchomienia auta to np: wyjęcie bezpieczników, przekażników, odpięcie cewek, odpięcie silnika krokowego - mnóstwo tego, wystarczy odrobina fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Piok, zapomniałeś chyba o tym, że auto jest całkowicie zamknięte, nie ma dostępu pod maskę :-> Co do Discovery i sławetnego programu, to zaprzestałem oglądanie w momencie jak jeden z panów w berecie strzelał z armaty kurczakami w szybę samolotu Być może każdy sposób czerpania wiedzy jest dobry, nawet jeśli pochodzi ona z takich żródeł jak "Nie do wiary" Jeśli lubisz tego typu programy to polecam "Duchy" o 23.00 na Discovery World Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 kup za 50 zł wajche na kierownice, hamulec i sprzeglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 błagam te zabawki szczególnie kierownica-pedały złodziej zdejmuje szybciej niż właściciel zakłada z kluczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi