Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

halogeny renault megane I

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rozumiem, że można mieć problem z wymianą nagrzewnicy, jakiegoś silniczka itd, ale NIE WIEDZIEĆ JAK WŁĄCZYĆ ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE?! Jak zdałeś prawko skoro nie rozpoznajesz symbolu tych świateł? Szkoda gadać.. Cofamy się w rozwoju..

kawalek_edukacy, spokojnie, jakbyś nie miał halogenów a co się z tym wiąże instalacji i włącznika to też byś nie wiedział jak się je włącza <ok>

Chcę dokupić ale nie widzę ani instalacji ani włącznika do halogenów.

oto dowód :)

Pozdrawiam.

Hej .......Ktoś chyba czyta pośrednio temat.....siedząc na czacie.......Jak napisałem nie wiem gdzie jest włącznik ponieważ nie ma w mojej renówce halogenów fabrycznych ani instalacji.Oczywiście na manetce też brak takiego załączenia.A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim ..........

A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim

No wiec masz odpowiedź w moim poście jak to jest w renówkach z halogenami, nawet zobrazowane fragmentem instrukcji. Co prawda ze scenica ale we wszystkich M I jest tak samo. W czym jeszcze problem skoro:

....Ktoś chyba czyta pośrednio temat.....siedząc na czacie...

:-/ <ok>

ja też nie wiedziałem, dopóki moja druga połowa nie zbiła jednego reflektorka - mój mechanik podłączył i pokazał i okazało się, że nie działały bo wiązka kabli była pourywana i to wcale nie z winy mojego kochanie ... 8-) - człowiek całe życie się uczy <ok> - ja przeskoczyłem na megi z malucha .....

żeby włączyć przeciwmgłowe tylne, trzeba włączyć najpierw przednie, wtedy tył świeci razem z przodem, nie ma możliwości włączenia tylko tylnych.

Tak samo nie włączysz na stałe świateł drogowych bez uprzedniego włączenia postojowych/mijania.

Widać to na manetce która jest na rysunku dołaczonym w drugim poście.

• 6 miesięcy temu...

gojgien, demon1231 napisał/a:

A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim

No wiec masz odpowiedź w moim poście jak to jest w renówkach z halogenami, nawet zobrazowane fragmentem instrukcji. Co prawda ze scenica ale we wszystkich M I jest tak samo. W czym jeszcze problem skoro:

demon1231 napisał/a:

Pytanko możesz podesłać tą instrukcje . Mam podobny problem z halogenami. Pozdrawiam