demon1231 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak się włącza halogeny w megance?Chcę dokupić ale nie widzę ani instalacji ani włącznika do halogenów. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 demon1231, drugi od końca pierścień na lewej manetce, pierwsza pozycja przeciwmgłowe przód, druga przeciwmgłowe tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja rozumiem, że można mieć problem z wymianą nagrzewnicy, jakiegoś silniczka itd, ale NIE WIEDZIEĆ JAK WŁĄCZYĆ ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE?! Jak zdałeś prawko skoro nie rozpoznajesz symbolu tych świateł? Szkoda gadać.. Cofamy się w rozwoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 kawalek_edukacy, spokojnie, jakbyś nie miał halogenów a co się z tym wiąże instalacji i włącznika to też byś nie wiedział jak się je włącza Chcę dokupić ale nie widzę ani instalacji ani włącznika do halogenów. oto dowód :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon1231 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Hej .......Ktoś chyba czyta pośrednio temat.....siedząc na czacie.......Jak napisałem nie wiem gdzie jest włącznik ponieważ nie ma w mojej renówce halogenów fabrycznych ani instalacji.Oczywiście na manetce też brak takiego załączenia.A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim No wiec masz odpowiedź w moim poście jak to jest w renówkach z halogenami, nawet zobrazowane fragmentem instrukcji. Co prawda ze scenica ale we wszystkich M I jest tak samo. W czym jeszcze problem skoro: ....Ktoś chyba czyta pośrednio temat.....siedząc na czacie... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus1 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ja też nie wiedziałem, dopóki moja druga połowa nie zbiła jednego reflektorka - mój mechanik podłączył i pokazał i okazało się, że nie działały bo wiązka kabli była pourywana i to wcale nie z winy mojego kochanie ... 8-) - człowiek całe życie się uczy - ja przeskoczyłem na megi z malucha ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon1231 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 C zy załączając przeciwmgielne tylne muszą być razem z przednimi?Nie można tego rozdzielić i stosować halogeny z przodu nawet jak mgły nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 żeby włączyć przeciwmgłowe tylne, trzeba włączyć najpierw przednie, wtedy tył świeci razem z przodem, nie ma możliwości włączenia tylko tylnych. Tak samo nie włączysz na stałe świateł drogowych bez uprzedniego włączenia postojowych/mijania. Widać to na manetce która jest na rysunku dołaczonym w drugim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 stosować halogeny z przodu nawet jak mgły nie ma? A po co? Dla szpanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fier Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 gojgien, demon1231 napisał/a: A pytanie było do posiadaczy Renówek z halogenami przede wszystkim No wiec masz odpowiedź w moim poście jak to jest w renówkach z halogenami, nawet zobrazowane fragmentem instrukcji. Co prawda ze scenica ale we wszystkich M I jest tak samo. W czym jeszcze problem skoro: demon1231 napisał/a: Pytanko możesz podesłać tą instrukcje . Mam podobny problem z halogenami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ewentualnie można dodać jakiś dodatkowy przełącznik gdzie zaświecą się same halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi