zbigniew1111 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 koledzy mam pytanko szukałem na forum ale nic nie znalazłem czy jest jakaś mozliwośc kupienia oprogramowania i wgrania go do kompa chodzi mi o laptopa aby móc testować silnik i resztę z możliwością kasowania błędów bez potrzeby jeżdżenia do serwisu i płacenia jak za zboże Może macie już coś takiego u siebie lub moglibyście mi polecić cos podobnego i najlepiej sprawdzonego (tylko nie mówcie mi o kupnie kompa jak maja w serisie) bedę wdźięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 szukałem na forum ale nic nie znalazłem Kiepsko szukałeś, bo była o tym mowa nie raz. tylko nie mówcie mi o kupnie kompa jak maja w serisie Możemy nie pisać, ale to jedyna opcja. Konkretnie chodzi o interface i CLIPa. Może kiedyś Chińczyki to skopiują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi