gipsiarz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Wydech duplex od zawsze jest dostepny w megane. A sprawa wygladu zewnetrznego to juz spraw osobista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ktos nawet chyba tutaj na forum pisal ze ma taki wydech do sprzedania o ile mnie pamiec nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Tak, tylko nie był to produkt oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ...Ale zainteresowało mnie coś szczególnie. Chodzi mi o wbudowany zestaw głośnomówiący działający przez BT... [ Dodano: 2007-03-18, 17:48 ] Szperałem za tym zestawem słuchawkowym i chyba jednak będzie to dostępne tak samo jak to pudło do AUX-a. szczerze watpie. wyswietlacz kompa pokladowego twingo wyglada na zdecydowanie bardziej zaawansowany niz ten jaki znamy w megane 2 - wieksza rozdzialka, bardziej rozbudowane gui (lista wyboru telefonow np) ect. mikrofon kierunkowy przypomina ten ktory oferuje w jednym ze swoich najnowszych zestawow parrot. byloby bardzo milo gdyby producenci aut zaczeli traktowac tego typu dodatki jako standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Powiem Ci że taki mikrofon do MII jest dostępny. Znajduje się on przy lusterku. Zobaczymy... Może niebawem się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 jakby nie wolali za to mega kosmicznych pieniedzy i faktycznie daloby sie podlaczyc to do 'starych' modeli m2, to bylbym zainteresowany. jakbys cos nowego sie dowiedzial informuj;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ten mikrofon widziałem w schematach elektrycznych. jest chyba dostępny w opcji navi z instalacją pod telefon albo może nawet i bez navi. W sumie fajny bajer. Ale pewnie cena mnie zniechęci. Bardziej się już na ten panel łaszę. Ale wolałbym go załatwić jakoś ze szrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raq Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W Megane 5 door, Sedan oraz Grandtour pojawiła się nowa wersja wyposażenia INITIO Dostępna z silnikami: 1.4 16v 1.6 16v 1.5 dCi 85KM jest to wersja "bazowa", która została dosyć kontrowersyjnie (wg mnie) wyposażona: Wyposażenie, które zostały usunięte w stosunku do wersji ALIZE: - Brak bocznych poduszek powietrznych z przodu - Brak kurtyn powietrznych - 4 * Euro NCAP - Brak bocznych napinaczy z przodu - Brak napinacza na bocznych miejscach z tyłu - Brak punktów mocowania Isofix z przodu i z tyłu - Brak wyłącznika przedniej poduszki pasażera - Brak wskaźnika temperatury zewnętrznej - Brak centralnej lampki sufitowej z tyłu - Brak oświetlenia bagażnika - Brak lampki do czytania dla pasażerów z przodu - Brak regulacji wysokości fotela kierowcy - Tylna kanapa niedzielona - Brak tylnych głośników i przyłączających kabli Opcje dostępne za dopłatą: - Radio mono CD, 2 głośniki z przodu, 2 tweetery - Komunikaty w języku angielskim, niemieckim i francuskim - Lakier metalizowany Wystrój wewnętrzny/ zewnętrzny - Listwa do mocowania relingów w kolorze czarnym - Metalowe ramię wycieraczki (jak w fazie 1) zamiast - Lusterka boczne w kolorze czarnym - Brak nakładki na nadkole do oparcia lewej stopy kierowcy - Zewnętrzne klamki drzwi w kolorze czarnym (zamiast - Osłona deski rozdzielczej nad zegarami z fazy 1 Myślałem, że w moim poście będą same info "na plus"... Wypowiadajcie się, szczególnie w temacie Euro NCAP na poziomie 4 gwiazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No niezle ja okroili...hehe to taka chyba bardziej Dacia Megane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wg cennika z renault.com.pl Initio jest tansze od alize z tym samym silnikiem o ok 2000 zł. To niewiele. Przy wydatku 60 tyś 2 tyś w tą czy tamtą nie grają roli. A jednak te poduszki boczne coś mogą pomóc. Wiadomo że przy 100 km/h nic nie pomoże... W sumie nie wiem czemu ma takie okrojenie służyć. Jak by cena była o 10 tyś niższa rozważyłbym taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 straszna pasc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 pewnie na tej wersji Renault będzie miało większy zysk niż na ALize :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No, ale wzrośnie sprzedaż marki- i tytuł samochód roku. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wszystko zrozumie. Ale zeby wyrzucic bezpieczenstwo to nie rozumie. Jak tak dalej pojdzie to bedziemy miec Megane z sama karoseria i kierownica oraz kolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie przesadzajmy z tym że 4 gwiazdki to auto niebezpieczne. Wg mnie jedynie co jest nie fair że jest tylko 2000 zł tańsze! to skandal. Tak okroić wersję i wycenić ją niżej o 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi