Lewy Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam! Forum na razie w powijakach, ale mam sugestję aby dodać dział "GIEŁDA". Uzytkownicy będą mogli napisać co chcieliby kupic, co poszukują a może mają coś na zbyciu lub wymianę. Sądzę, że to na pewno się przyda Pozdrawiam Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Lewy słuszna sugestie, też się nad tym zastanawiałem. Zaraz dodam nowy dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 hmmm co do pomyslow na dzialy... moze pogrupowac uzytkownikow meganek I i II? mozna dorzucic poddzialy dla megI ph1 i ph2, to samo dla megII ph3 i ph4 ale to juz niekoniecznie. poza tym przydal by sie dzial OffTopic na wszelkiego typu bzdury, taki smietnik zeby reszta byla czysta. i jeszcze tuning - optyczny, mechaniczny, car audio-video... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ja już tak chcesz dzielic to o Scenic-u nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Moze na chwile obecna moze poczekamy troche z takim drobiazgowym dzieleniem na kategorie. Wydaje mi sie, ze forum najpierw musi sie troche ruszyc, pozniej to nie problem poprzeznosc tematy do odpowiednich dzialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 a no tez fakt :] tylko przydalo by sie jakies promowanie... ja sie postaram wsrod kikur'ow cos pogadac o forum, sporo z nich ma meganki a i inne renowki tez sie przeciez moga podpiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Moze zrzuta na reklame w google ? Zartuje, niedlugo forum bedzie zaindeksowane w google i gosci na pewno przybedzie. Poza tym staram dopisywac forum do roznych katalagow online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 gr8 dżob jakbym mogl cos pomoc to chetnie sie zglaszam na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A może w swoich podpisach na liście dyskusyjnej PIKURa pododajemy link do forum? Zawsze ktoś to zauważy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiwu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Proponuję dodać dział LPG. Na pewno pojawi się w nim sporo problemów, chociażby z wolnymi obrotami, które z tego co wiem są zmorą na posiadaczy renówek z instalacją gazową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A może w swoich podpisach na liście dyskusyjnej PIKURa pododajemy link do forum? Zawsze ktoś to zauważy! dobry pomysl... mam andzieje ze mnie administerstwo nie zabije za grubo-PONAD-4-linijkowy syg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 dobry pomysl... mam andzieje ze mnie administerstwo nie zabije za grubo-PONAD-4-linijkowy syg Tylko jeden mały problemik. Uzywam Outooka Expressa i podpis pojawia się tylko jak piszę nową wiadomość do grupy dyskusyjnej. Gdy piszę odpowiedź w jakimś wątku to podpis nie jest dodawany. Czy da się to jakoś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja neistety nei pomoge :/ uzywam thunderbirda od zawsze :] wczesniej bawilem sie przez www przykro mi KUBICA TRZECI RZADZI!!!!!! :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Zgodnie z zyczeniem pojawil sie dzial LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiwu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Zgodnie z zyczeniem pojawil sie dzial LPG Fajno, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi