kocuper Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Właśnie poradziłem, tzn. odpowiadam na zadanie pytanie. W odpowiedzi zawarłem opinie nt. propozycji autora (odnośnie allegro) i zaproponowałem rozwiązanie. Pozwolę sobie powtórzyć jeszcze raz. Kupić TRW/Lukas. Proszę się nie czepiać i czytać całość a nie na "wyrywki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Przemilczę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Może by faktycznie popróbowac z chińczykami albo jakąs włoszczyzną? , bo jak oryginał starcza na 20 tys , to podróbka już nie może być chyba gorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 czyli co, wybrac Fortuna Line??Tylko nie ten szajs.wymienilem laczniki stabilizarora i ten badziew wytrzymal ledwie 10 tys km.Sprobuj firmy ten car.Z calego badziewia jeszce najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A jaki jest pozimo skomplikowania wymiany końcówek??? ewentualnie jaki jest koszt wymiany ich u mechanika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 koszt wymiany ich u mechanikakilkadziesiąt złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 a samemu jak bym chciał to zrobić, dałbym rade jezeli nie zajmuje sie na codzień mechaniką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 i tak po ich wymianie będziesz musiał jechać na ustawienie zbieżności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wymiana drążków tylko z kanału lub jakiegoś najazdu. Robota mało skomplikowana, jedynie bardzo ciężko odkręcić drążki od maglownicy. Trzeba je odkręcać jakimś kluczem samozaciskowym do rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a jaksamemu stwierdzić czy drążki są wybite?? tyko na staci czy mozna to zrobić w jakis sposób samemu??ma ktoś na to sposób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Buson,podjedż na stację na szapaki, za sprawdzenie u nas w Rybniku nic nie płaciłem, a dowodu Ci nie zabiorą, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 u nas w czestochowie sie niestety za to płaci.:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Buson, sposób domowy: dwie osoby, jedna za kierownicą druga pod autem. Ten w środku energicznie szarpie, obraca, kierownicą wlewo i prawo ale tak by koła nie zaczęły sie skrecać. Najlepiej robić to na wyłaczonym silniku (bez wspomagania) wtedy lepiej można wyczuć opór. Osoba pod autem obserwuje zachowanie gałek na drążkach i sworzniach zwroticowych. Nie wiem jednak czy ma to sens robić w domu. Taka wymiana powinna się kończyć ustawieniem geometri a to już lepiej zlecić warsztatowi, nie koniecznie ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek24 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Czy te za 20zł różnią sie w znacznym stopniu od tych ponad dwukrotnie drozszych?? Nie kupuj drążków za takie pieniądze. Na pewno nie wytrzymają długo. Ja w tym roku wymieniałem i zapłaciłem za jedną sztukę 75 zł a mogłem kupić za 40 zł, lecz mój serdeczny znajomy szczerze mi odradził. Warto troche dołożyć i pojeździć dłużej niż za chwile znów wymieniać. Decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, polecam TRW/LUCAS wymieniłem u siebie w ubiegłym tygodniu i jak narazie oki... Nie polecam tanich podróbek ostatnio jeździłem na jakiś zamiennikach i wytrzymały ok 25tys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi