pavelb Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam! Znalazłem ciekawe ogłoszenie http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...on-9843703.html Co o tym myślicie? Cena chyba za atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 kilka "ale" 1. brak klimy - jak dla mnie, auto z tym rocznikiem bez klimy to nieporozumienie 2. sprzedawca - łódź, blachy z Pińczowa w Świętokrzyskim, zdjęcie też (chyba) robione w Pińczowie, 3. cena - coś mało ale podjechać obejrzeć zawsze możesz, jeśli się zdecydujesz to koniecznie sprawdź układ paliwowy, bo przy tym przebiegu to już więcej niż pewne że wtryski najzdrowsze nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzwoniłem do gościa i się przedstawił jako autohandel, z tym że to chyba pseudo autohandel bo jak się spytałem gdzie dokładnie można oglądnąć to powiedział, że możemy się umówić w dowolnym miejscu. Ja jestem z pod Krakowa więc trochę daleko mam do łodzi żeby sprawdzić co to jest i na ile prawdą jest to co mówi sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 zdjęcie też (chyba) robione w Pińczowie, Dokładnie, na parkingu koło Lidla (teraz tam jest Biedronka), na ul. Batalionów Chłopskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Heh to ciekawe. Czyli wygląda że koleś kupił samochód od gościa w Pińczowie i wystawia nie robiąc nawet nowych zdjęć. Ze zdjęć ładny samochodzik tylko wątpliwe żeby był bezwypadkowy, nikt chyba za pół darmo nie sprzedaje samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane_Jr Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tak przy okazji, w ogłoszeniu pisze, żę samochód spala w cyklu miejskim 5,7. Sam mam megane z tym silnikiem i powiem szczerze, ze poniżej 6 l/100km w cyklu miejskim jeszcze nie udało mi sie zejść, średnio to pomiędzy 6.5 a 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Więcej jak 5,7 to mi komputer nie pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiller Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W takim razie zapraszam na stołeczne drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi