Ewusiek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Prośba o pomoc i instruktaz wymiany lamp wiem ze konieczne jest zdemontowanie zderzaka..... ... ale proszę o info o ilości srób, gdzie ich szukać, jakie narzędzia ??? ... jakich nietypowych niespodzianek można się spodziewać z góry dzieki za pomoc i instruktarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ewusiek, bardzo prosta robota,jest na forum opis co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewusiek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 cięcie własnie szukalam i nic jedyne co to przy montażu ksenonów jest opisane, zdjec zderzak, wyjąc lampy, założyc lapmy, założyc zderzak jak są gdzies konkrety prosze o link bo nie mogę trafic na to ;-) Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin po raz kolejny. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 zobacz sobie ten temat a jak nie będziesz czegoś rozumiała to kliknij do mnie na GG http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=55549...ighlight=#55549 Robiem to już wiele razy(ściągalem zderzak) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi