Reno Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Przyłanczam się do prosby locos u mnie jest to samo ( wyśle też browara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 zawsze z osla mozna zassac wersje 3.3.1 z polskii pdf'ami. wystarczy w search'u wpisac "dialogys pl" i troche poczekac. ew. do mnie na PW/GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam, ponawiam prośbe o polskie pdf-y, czy ktoś z was wie skąd można pobrać z neta albo mógłby mi podesłać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locos Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no wiec moja prosba dot. polskich pdf'ow nieaktualna - na emulu mozna zassac plik o nazwie Renault Dialogys_2006_polish_win_cd0_3.rar wszystko ok ale spodziewalem sie czegos lepszego, tzn konkretnego opisu i rozlozenia samochodu na czesci pierwsze (w moim przypadku megane scenic'97 ) a tak wcale nie jest. jesli sie myle to mnie poprawcie, moze ja mam jakas niekompletna wersje. poza tym niektore pdf wyswietlaja sie w jezyku niemieckim i sa tak kiepskim scanem ze az szkoda slow - myslalem ze firme renault stac na wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Prośba do posiadaczy Dialogysa. Najprawdopodobniej potrzebuje część o numerze 77 11 419 214, ale nie jestem na 100% pewien. Znalazłem to na niemieckim forum. Proszę o wszelkie dane, cene i ilustracje tej części. Z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 u mnie wywala ze takiej czesci (o takim numerze) nie ma w dokumentacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja znalazłem tylko, że jest to 7 pinowy kabel bez modułu, ale jak to wygląda, do czego to się podpina itp nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 moze chodzi ci o kabel/tasme do zwijacza??? do czego ta czesc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 potrzebuje część o numerze 77 11 419 214 Obstawiam raczej coś z wyposażenia dodatkowego: http://www.renault.warszawa.pl/i/Megane_II.pdf Tu figuruje ten numer (i na przyszłość podawać źródła informacji) ;-) Może złączka świateł do dodatkowego wyposażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie wiem czy wogóle można rozwijać w tym temacie moje pytanie do czego ta czesc??? Jest to część potrzebna do przerobienia tylnych lamp z fazy 1 na 2, przynajmniej tak piszą na forum niemieckim i francuskim. Ja znalazłem tylko cene w tym pdfie co podał Danielossss i w czeskim katalogu, że jest to 7 pinowy kabel bez modułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam mam pytanie odnośnie dialogys, czy ma ktoś może linki na ten program z polskimi pdf-ami z jakichś torrentów bo niestety emul nie chce działać. Ewentualnie czy ktoś może go wrzucić na www.chomikuj.pl albo podobną stronkę? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironmen Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 TAK :) Poproszę o linka na http://rapidshare.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A te podane TUTAJ Nie działają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovner Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Przeszukałem ftpa pikura i nie znalazłem polskich pdf-ów do dialogys 2006 o których pisane było kilka postów wcześniej ale dawno dawno temu. Moja wersja dialogys: Informacje dotyczące systemu : Dialogys Appli ................... 5.1.0 Dialogys Data .................... 3.3.0 java.version .................. 1.4.2_04 java.vm.version ........... 1.4.2_04-b05 java.specification.version ......... 1.4 os.name ..................... Windows XP os.arch ............................ x86 os.version ......................... 5.1 mam tylko wersje pdf-ów ES :-( czy ktoś ma namiar gdzie można zdobyć polskie pdf-y tylko nie na emulu bo mam awersje do tego programu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 bo te pdf'y to manuale serwisowe, tzw. "MR" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi