hcm Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 eeeee przepraszam ze pytam ale co to jest te " dialogysa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie pytaj tylko poczytaj. Wpisz w google. No dobra odpowiem dokładniej: wpisz w www.google.com lub www.google.pl słowo dialogys i wciśnij szukaj. Dużo w tym temacie znajdziesz też na forum- ale kto by tam szukał na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezgud Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Okej. Działa. Dzięki wielkie CareK za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 niezgud - nie ma za co, cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 nie polecam wersji "2006" albo "6.0.6" powoduja one duzo bledow i czasem sa w ogole nie do odpalenia. najbardziej polecam 3.4.0 lub (po wpisaniu w eMule "dialogys pl") wersje 3.3.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 oj danielossss w tych zdaniach co napisales to pewnie bys mi wyjasnil co to znaczy.ale lepiej jest napisac www.gogle.pl hhhm ciekawe co to zreszta jest te gogle??? bo tlumaczysz jak warjatowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam. zainstalowałem wersje 2006 ale przy uruchamianiu funkcji MR, NT woła o drugą płyte montuje płyte w napędzie i nic może wiecie o co chodzi? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasil Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 program nieraz pyta mnie sie o typ pojazdu, albo typ silnika. gdzie to moge znalezc?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 do RENO: wina jest w wersji jaka sciagnales z netu, jesli masz wybrany jezyk POLSKI w ustawieniach dialogys-a a masz wersje bez polskich MR i NT to wlasnie ten komunikat Ci bedzie wywalalo, ja tak mam: MR i NT niestety tylko w wersji hiszpanskiej i po przestawieniu na ten jezyk normalnie sie odpalaja, tylko przetlumaczyc to jakos trzeba (ja uzywalem babelfisha). Mozesz tez uzupelnic sobie MR-y o polskie z serwera ftp PIKUR-a ale not technicznych niestety tam nie ma... jak ktos ma linka lub na plycie Dialogys-a z polskimi NT i MR niech sie podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy jest jakaś wersja dialogysa działajaca poprawnie po polsku bez jakiegokolwiek problemu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Podziel się z kolegami swoją wiedzą na temat dialogysa , której wersji używasz i jak zainstalowałeś żeby wszystko działało , bardzo mi na tym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Prezes, ;-) potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jak dobrze czytam (odczytałem) to Dialogys Appli 5.1.0 Zainstalowałem zgodnie z instrukcją jaką dostałem z płytą i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locos Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 witam wszystkich mam mala prosbe (moze DrNO bedzie w stanie mi pomoc) - otoz zassalem z osiolka wersje "dialogys MPF2 v3.40 multilingue.rar" dane i opisy niestety po francusku a jeszcze wczesniej "Renault.Dialogys.2006.4CDs.Multilanguage.rar" (te zas po hiszpansku). Problem polega na tym ze w zadnej z nich nie ma polskich MR I NT a multilanguage w nazwie odnosi sie tylko do instalatora i wprowadza ludzi w blad. Teraz moja prośba - czy bylby ktos tak uprzejmy i wypalil mi plytki z polskimi pdfami?? (oczywiscie ja wysylam czyste plytki plus koperta zwrotna) gdyby sie znalazla taka dobra duszyczka to bylbym wdzieczny bardzo !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi