sergiu83 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 nie wiem jak innym ale mi cały czas świeci ikona "nowe posty", mimo że takowych nie ma a istniejące tematy przeczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Proszę się tym nie przejmować, obecnie trwa przenoszenie tematów to działów podzielonych w zależności o modelu. Trochę to potrwa, bo większość tematów nie jest opisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 się nie przejmuję i oczywiście nie oczekuje, że wszystko zrobicie od ręki ale trochę wkurza, że co chwile odruchowo wchodzę w dany temat bo niby jest nowy post a tu zonk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kliknij oznacz wszystkie posty jako przeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 nie działa, wypróbowałem zanim napisałem ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 sergiu83, możliwe że wina leży po stronie cache'u na serwerze forum (nie przeglądarki), wyczyszczę go wieczorem i rano zobaczymy czy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 mam wrażenie że ( przez nowy układ ) forum straciło przejrzystość i czytelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Skąd ten wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja mam podobne wrażenia jak marek_c, może ślepy jestem, w końcu okulary mam, ale wydaje, mi się że obecna skórka jest tak ni jaka, mało czytelna, jakby sprana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 obecna skórka jest tak ni jaka,Zmień sobie profilu na inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja uważam że DT 2 jest o wiele bardziej czytelne,przynajmniej wiesz co dotyczy twojego modelu a nie zaczytujesz się w jakiś temat a potem się okazuje,że dotyczył np. Megi II a ty masz Megi I-gratulacje za to dla adminów i moderatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A ja myślałem, że Wam o dział techniczny 2 chodzi. Skórka jest do wyboru w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 a mi właśnie chodzi o dział techniczny, jest teraz za mocno rozbudowany a przez to nieczytelny. Wiele problemów jest podobnych i jeden problem może dotyczyć kilku modeli, szczególonie np w dziale "Ogólne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No niestety musiał nastąpić podział na modele. Wkrótce pojawią się posty dotyczące MIII i wtedy dopiero byłby mętlik. Pozostawienie działu Ogólne dla wszystkich modeli wiąże się z wrzucaniem przez userów tematów do jednego wora, bo tak jest najłatwiej dla użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi