buli996 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nie wiem jakie oponki wybrac moze ktos mi podpowie co by bylo dobre czy Firestone TZ200 albo BFGoodrich PROFILER 2 moze ktos takie posiada i moze cos powiedziec o tych oponkach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 buli996, profiler2 uchodzą za oponę dobra lecz o małej żywotności firestone TZ200 stara konstrukcja, proponowałbym raczej TZ200 FS (fuel saver) bądź też fuldę carat progresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam!! przymierzam się do zakupu nowych opon letnich do mojego Scenica II i chciałem się zapytać czy opony Barum Bravuris 2 205/55 R16 91 H to dobry wybór - jeśli chodzi o koszt/jakość/bepieczeństwo. A może coś innego ktoś poleci !!?? pozdrawiam Wojciech S. [otrzymujesz kreski za założenie tematu o oponach letnich pomimo istnienia takiego już na forum :) :) ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 cudak78, poczytaj tu: http://megane.com.pl/megane-ii-phi-i-megan...nie-vt10489.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiok Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Miał ktoś do czynienia z oponami tej firmy. Jakieś opinie. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=963370082 [otrzymujesz kreski za założenie tematu o oponach letnich pomimo istnienia już takiego na forum :lol: ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja się nie spotkałem z tymi oponkami ale jeżeli się zdecydujesz na nie to tu masz 20zł na sztuce taniej: http://edkar.pl/infinity-20555r16-infinity-inf05-p-8880.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Miałem takie, 3tygodnie. Szmaty takie ze mała bania. Wyją i kierownica telepało. Odpuść sobie w ogóle jodełkę bo każda hałasuje. Odradzam te infinity ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Panowie cena o czymś świadczy. Naprawdę 16" opony muszą nowe kosztować w okolicach przynajmniej 300zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1611 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nie koniecznie 300zł ale od 230zł można kupić kleberki, które doskonale wpasowują się w kompromis cena-jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ja miałem w kangoorze,infinity- super hero,śmiechu warte.Na mokrym jedziesz jak po lodzie,już w życiu nie dam sobie wcisnąć takiego gówna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Za tę cenę wolałbym dobrą używkę kupić niż pchać się w takie wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Też niezbyt dobry pomysł. Opona to jedyna powierzchnia styczna z jezdnia. Na czym tu oszczedzac. Lepiej nie wymienic oleju na czas a dołozyc i kupic nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1611 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 kiedyś na innym forum poruszyłem wątek jak to ludzie dbają aby pasek rozrządu wymienić na czas (max 6 lat lub przebieg) bo się może zerwać ale kupują kapcie używane, niewiadomego pochodzenia, jeżdżą na oponach po 10 lat pomimo iż opony w naszych warunkach powinny być po 6 latach zmienione. Chyba jeszcze mało nagłośnione są wypadki spowodowane pęknięciem opony i dlatego jest taka niska świadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Chyba jeszcze mało nagłośnione są wypadki spowodowane pęknięciem opony i dlatego jest taka niska świadomość. Nagłośniane są ale wtedy podaje się że z niewyjaśnionych powodów wypadł czy zjechał na przeciwległy pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 tez musze kupic oponki na lato - 195/65/16. mam swoj typ ale prosze o porade jakie polecacie nowe (tanie i drogie) ? oczywiscie - 195/65/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi